Op woensdag 19 en donderdag 20 maart 2014 is het weer zover.Dan vindt in de Jaarbeurs Utrecht voor de zevende keer alweer het IPON Onderwijs event plaats, met naast de beurs een zeer gevarieerd congres- en seminarprogramma.

Op woensdag 19 en donderdag 20 maart 2014 is het weer zover.

Dan vindt in de Jaarbeurs Utrecht voor de zevende keer alweer het IPON Onderwijs event plaats, met naast de beurs een zeer gevarieerd congres- en seminarprogramma.

IPON is inmiddels al vele jaren de onmisbare informatie- en inspiratiebron voor iedereen die bij het onderwijs betrokken is en bij de les wil blijven op het gebied van Onderwijs Innovatie, ICT-toepassingen en –diensten. Doel van de IPON is om het gebruik van de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs op een innovatieve en creatieve manier aan het onderwijs te presenteren.

De opzet van de IPON is gericht op veel interactiviteit. Een fysiek ontmoetingspunt van het onderwijs en toeleveranciers. Naast de beurs worden de docenten, leerkrachten, ICT-coördinatoren, directie en managers  eïnspireerd en geënthousiasmeerd door een inspirerend en onafhankelijk congresprogramma: workshops, presentaties, paneldiscussies en keynotes.

Binnenkort meer! Houdt ook de site www.ipon.nl  in de gaten!