De website van Schooltv (NTR) ondergaat een metamorfose. Een b

De website van Schooltv (NTR) ondergaat een metamorfose. Een bèta-versie van de nieuwe site staat sinds donderdag 13 februari 2014 online. Het grootste verschil met de huidige site is dat video de nadruk krijgt. Zo zullen de duizenden clips uit de Schooltv-beeldbank geheel in de nieuwe site opgaan. De NTR wil de mening van gebruikers graag betrekken bij de verdere ontwikkeling van de site.

De komende maanden wordt het aanbod op de nieuwe site met allerlei videofragmenten uitgebreid. Niet alleen van de Schooltv-programma’s voor het basis- en voortgezet onderwijs, maar ook van bekende NTR-jeugdprogramma’s zoals Sesamstraat en Het Klokhuis. Alle clips en fragmenten zijn op de nieuwe site op trefwoord en per leeftijdscategorie gemakkelijk te vinden. Indien voorradig is bij alle fragmenten relevant begeleidend materiaal beschikbaar.

Alle gebruikers zijn van harte uitgenodigd om de nieuwe site te bezoeken en hun mening te geven. De op- en aanmerkingen worden meegenomen in de verdere ontwikkeling van de site, die vóór de zomer klaar zal zijn.Tot die tijd kunnen bezoekers gewoon gebruik blijven maken van de huidige sites Schooltv.nl en Schooltv.nl/beeldbank.