Voor de digitale leeromgeving N@Tschool! is de MobileApp uitgebracht. Dankzij deze app is de leeromgeving vanaf ieder mobiel apparaat dat html5 ondersteunt bereikbaar.Verschillende onderwijsorganisaties hebben bijgedragen aan de ontwikkelingen van deze webapp. Naast de ontwikkelpartners gaan VO-school 2College en THIM Hogeschool voor Fysiotherapie werken met de MobileApp van Three Ships.

Voor de digitale leeromgeving N@Tschool! is de MobileApp uitgebracht. Dankzij deze app is de leeromgeving vanaf ieder mobiel apparaat dat html5 ondersteunt bereikbaar.

Verschillende onderwijsorganisaties hebben bijgedragen aan de ontwikkelingen van deze webapp. Naast de ontwikkelpartners gaan VO-school 2College en THIM Hogeschool voor Fysiotherapie werken met de MobileApp van Three Ships.
 
Arjan van den Bos is bij THIM verantwoordelijk voor de elektronische leeromgeving en ziet het voordeel van de applicatie: “Onze studenten zijn vaak op locatie bezig met bewegingsoefeningen, groeps- en cardiolessen en hebben dan niet direct de beschikking over een laptop maar wel over hun smartphone en tablet. Dankzij de app hebben ze ook dan tot de lesstof, formulieren en protocollen die we ze online aanbieden.”
Ook praktische informatie zoals roosters en nieuwsberichten wordt beter en sneller op de smartphone gelezen, stelt Van den Bos, waardoor het bereik van deze informatie groter wordt.