Een Spotify of Netflix, maar dan voor boeken en tijdschriften. Apps voor onbeperkt lezen bestaan er al een hoop, en nu komt er nog eentje bij: MagBoox. MagBoox komt uit de stal van de Technische Universiteit Eindhoven en moet ‘een nieuwe generatie lezers verbinden met lezen’. Voor 4,99 euro in de maand krijg je toegang tot boeken en tijdschriften in allerlei categorie

Een Spotify of Netflix, maar dan voor boeken en tijdschriften. Apps voor onbeperkt lezen bestaan er al een hoop, en nu komt er nog eentje bij: MagBoox. MagBoox komt uit de stal van de Technische Universiteit Eindhoven en moet 'een nieuwe generatie lezers verbinden met lezen'. Voor 4,99 euro in de maand krijg je toegang tot boeken en tijdschriften in allerlei categorieën, waaronder ook voor kinderen.

Groeiend aanbod

De startup is nog druk bezig met het onderhandelen met uitgevers en spreekt dan ook van een  'groeiend aanbod'. Wat dat betreft kan MagBoox rekening houden met stevige concurrentie. Bliyoo (van Bruna), Mofibo en Bookmate zijn bijvoorbeeld soortgelijke diensten.

MagBoox is te downloaden voor iOS-apparaten. Een bétaversie was al sinds vorig jaar te downloaden en een Android-versie volgt later.