Het Dr Leo Kannerhuis, centrum voor autisme, heeft aan OBA MileStones de opdracht verstrekt om een digitaal portfolio te ontwikkelen voor volwassenen met autisme. Zowel het vinden van werk, maar ook het behouden van een baan is voor mensen met autisme lastig.

Het Dr Leo Kannerhuis, centrum voor autisme, heeft aan OBA MileStones de opdracht verstrekt om een digitaal portfolio te ontwikkelen voor volwassenen met autisme. Zowel het vinden van werk, maar ook het behouden van een baan is voor mensen met autisme lastig. Het digitale portfolio zal de deelnemers de mogelijkheid bieden om bij sollicitaties meer te kunnen visualiseren over welke vaardigheden en talenten zij beschikken.

MileStones E-Portfolio
MileStones E-Portfolio is een beveiligd webbased portfoliosysteem met uitgebreide mogelijkheden om competentiegericht onderwijs, arbeidsbemiddeling en re-integratie te ondersteunen. Belangrijk uitgangspunt is dat het E-Portfolio eigendom is van de gebruiker. Deelnemers beheren hun eigen digitaal portfolio, verzamelen bewijzen (beoordelingen, foto