Op 24 en 25 april 2018 vindt in Nijkerk het nieuwe vakevenement Platform Onderwijs & Facilitair (kortweg POF) plaats. E

Op 24 en 25 april 2018 vindt in Nijkerk het nieuwe vakevenement Platform Onderwijs & Facilitair (kortweg POF) plaats. Eén plek waar facilitaire oplossingen worden geboden, die volledig zijn afgestemd op de behoeftes van onderwijsinstellingen. Facilitair managers, ICT coördinatoren, docenten, directieleden en bestuurders uit het gehele onderwijs kunnen hier terecht voor de nieuwste producten en diensten op het gebied van veiligheid en beveiliging, schoonmaak, inrichting, ICT en meer.

Perfecte matchmaking tussen facility én onderwijs

POF 2018 is de enige vakbeurs die zich specifiek richt op de facilitaire kant van het onderwijs. Han van Egdom, één van de initiatiefnemers: “Er zijn verschillende grote vakbeurzen die zich richten op het facilitaire segment en een NOT die zich richt op de onderwijsmarkt. Wat wij vooral nog misten, was een unieke combinatie van die twee werelden. Met specifieke innovaties en ontwikkelingen waar iedere onderwijsinstelling – van PO tot WO – van kan profiteren. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met de POF een perfecte matchmaking gaan bieden tussen facility management en het onderwijs.

Interactief kennisprogramma
Kennisoverdracht is een belangrijk onderdeel van de POF. In sessies van 40 minuten worden bezoekers door deskundigen bijgepraat over de volgende 8 deelgebieden: Huisvesting, Catering, Inrichting, Schoonmaak, Schoolomgeving, ICT & Multimedia, Dienstverlening en Veiligheid & Beveiliging. De kennissessies zijn vrij toegankelijk.

Meer informatie over de kennissessies is te vinden in het POF programma op www.pof-online.nl .

 

Registreren voor gratis bezoek

Entree is gratis bij voorregistratie via www.pof-online.nl.

 

Praktische informatie over POF 2018

Datum:                    dinsdag 24 & woensdag 25 april

Openingstijden:  10.00 – 17.00 uur

Locatie:                   Hart van Holland | De Loods, Berencamperweg 12, Nijkerk

Meer info:             www.pof-online.nl