Prowise: de totaaloplossing voor het onderwijs!

Prowise is een toonaangevend Nederlands bedrijf dat investeert in innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van digitale leeroplossingen. Door gebruik te maken van zelf ontwikkelde touchscreens, liften, personal devices en gebruiksvriendelijke software presenteert Prowise de totaaloplossing voor het onderwijs!

Ruim een derde van de medewerkers van Prowise is afkomstig uit het onderwijs. Zij zorgen ervoor dat alle producten goed aansluiten op de behoeften van leerkrachten en leerlingen. Prowise levert onder uitstekende garantievoorwaarden tegen betaalbare prijzen. Het Privacy Verified-certificaat toont aan dat je erop kunt vertrouwen dat je persoonsgegevens in goede handen zijn.

Instructie
Leerkrachten gebruiken het Prowise Touchscreen om instructie te geven. Denk hierbij aan zelf samengestelde oefenstof in de gratis onderwijssoftware Prowise Presenter. In Presenter staan kant-en-klare lessen en leerlijnen, afbeeldingen, video’s, 3D-modellen en interactieve tools.

Verwerking

Ook leerlingen gaan in het klaslokaal aan de slag op het Prowise Touchscreen. Met het Prowise iPro liftsysteem verplaatsen ze het Touchscreen eenvoudig naar de juiste hoogte of naar een andere plek in de klas.

Samenwerkend leren

Vervolgens gaan leerlingen aan de slag op een Prowise Chromebook Eduline, of een van de andere Prowise personal devices. Ideaal om in groepjes samen te werken met de Presenter touchtafel-tools of een leerling individueel opdrachten aan te bieden. De Chromebooks functioneren perfect in Prowise GO, de online leeromgeving van Prowise.

Gepersonaliseerd leren

Omdat de leerkracht weblinks klaarzet in het online leerplatform, Prowise GO, zien de leerlingen in één oogopslag met welke programma’s ze aan de slag kunnen. Prowise Presenter en de adaptieve leerprogramma’s van Oefenweb zijn volledig geïntegreerd in Prowise GO en bieden mogelijkheden tot educatieve verwerking, gepersonaliseerd leren en onderwijs op maat. De leerkracht volgt via de online leeromgeving precies wat de leerlingen op hun Chromebooks doen en kan eventueel herhaling van de leerlijn in Presenter op het Touchscreen klassikaal aanbieden als hij ziet dat de stof niet goed begrepen is.

Zo is de cirkel rond: de totaaloplossing voor het onderwijs!