Nieuwe mbo-rekeneisen, nieuwe online methode

In het schooljaar 2022-2023 starten de eerstejaars mbo-studenten in niveau 2, 3 en 4 met de nieuwe rekeneisen. Je zult hier ongetwijfeld vragen over hebben, bijvoorbeeld: Wat houden de nieuwe rekeneisen precies in? Hoe richt je je rekenonderwijs erop in? En hoe komen de nieuwe eisen in de rekenmethode terug?

Als vervolg op de eerste rekensessies in januari, februari en maart organiseert Uitgeverij Deviant nieuwe rekensessies op 20 en 22 april aanstaande. In deze sessie nemen we je mee in de nieuwste ontwikkelingen van Startrekenen MBO, de nieuwe rekenmethode die volledig gaat voldoen aan de nieuwe rekeneisen.

Dit laten we zien

Waar staan we nu, hoe ziet de rekenmethode eruit en wat kun jij als docent binnenkort van ons verwachten? We geven onder anderen een inkijk in het werkboek en de nieuwste taken en vraagvormen in het methodeplatform Studiereader.
In maart stellen we een eerste taak beschikbaar in Studiereader. We horen graag wat de ervaringen van docenten zijn en beantwoorden de vragen die bij hen en jou leven. Ook vertellen we je over de pilot die in september start en leggen we uit hoe je mee kan doen.

Inschrijven

Schrijf je in voor de online rekensessie via deze link.