Corona legt onze maatschappij en economie grotendeels plat. Dat vraagt om solidariteit. MARO beschikt over een prachtig systeem (ReLANpro) om Live Frontaal les te geven vanuit iedere locatie, dus ook vanuit thuis.

KOSTELOOS LES GEVEN VANUIT THUIS

Om ook ons steentje bij te dragen heeft MARO besloten iedere VO school in Nederland dit schooljaar GRATIS gebruik te laten maken van ons systeem. Vul onderstaand je naam en e-mailadres en eventueel je mobiele nummer in. Wij nemen digitaal contact met je op om ervoor te zorgen dat jij gewoon les kunt blijven geven vanaf thuis.

WAAROM WERKT ReLANpro ZO GOED BIJ AFSTANDSLEREN

ReLANpro is speciaal ontwikkeld als onderwijstoepassing. Dus les geven zoals je dat ook in de klas zou doen. De docent ziet net als de leerlingen een overzicht van alle ingelogde leerlingen op het docenten beeldscherm. Op het moment dat de docent voor de Broadcast functie kiest zal de webcam en de stem van de docent naar alle leerlingen worden verstuurd.

OOK DE LEERLINGEN DOEN MEE

Frontaal lesgeven betekent natuurlijk niet alleen éénrichting verkeer. De docent doceert geeft instructies en stelt controlevragen. Nadat de vraag gesteld is kunnen leerlingen digitaal hun vinger opsteken. De docent ziet op zijn scherm de volgorde van “vinger opsteken” en geeft één van de leerlingen de mogelijkheid de vraag te beantwoorden. De webcam en stem van deze leerling gaat dan samen met de webcam en stem van de docent naar alle andere leerlingen. Zo krijgen leerlingen gewoon les alsof ze daadwerkelijk in de klas zitten.