In verband met het coronavirus (COVID-19) zijn alle scholen tot in ieder geval 6 april gesloten. Lesgeven op afstand is één van de manieren om het niveau van leerlingen op peil te houden. Woordhelder en Readspeaker willen u als school graag ondersteunen met de opdrachtmodule in TextAid. Met de opdrachtmodule is het mogelijk om opdrachten te delen met leerlingen. Leerlingen kunnen vervolgens aan de slag met de opdracht. Dit kan bijvoorbeeld een werkstuk of opdrachtblad zijn waarbij antwoorden ingevuld moeten worden. Tevens kan er met de leerkracht gecommuniceerd worden over de opdracht. De leerling kan de opdracht weer inleveren bij de leerkracht. De leerkracht kan een tijd aangeven wanneer de opdracht ingeleverd moet zijn. 

Alle scholen die TextAid gebruiken krijgen een gratis upgrade naar een onbeperkt TextAid account (schoolbrede licentie). Dit betekent dat u voor iedere leerling op uw school een TextAid account aan kunt maken. Dit onbeperkte account is in ieder geval tot aan de zomervakantie te gebruiken. Op deze manier kunt u met alle leerlingen werken met de opdrachtmodule. Vraag de upgrade hier aan.

Hoe werkt het?
We hebben de werking van de opdrachtmodule in een filmpje uitgelegd. Uiteraard is het mogelijk om contact met ons op te nemen wanneer er vragen zijn over het gebruik.

Klik hier om de video over de opdrachtmodule te bekijken.

Ik ben nog geen klant maar wil de opdrachtmodule toch graag gebruiken
Wanneer u nog geen gebruik maakt van TextAid op school dan kunt u hier een versie aanvragen. We zorgen er dan voor dat u de komende 6 weken gebruik kan maken van 75 accounts. Wanneer u onbeperkt gebruik wilt maken van TextAid en de opdrachtmodule dan is de aankoop van ons kleinste account noodzakelijk. Dit is een 2 user account en kost per jaar € 165,00 incl. btw. We sluiten dan ook direct een verwerkersovereenkomst met u zodat ook alles wat betreft de AVG goed geregeld is.

Lees meer op deze pagina. Voor inspiratie over TextAid opdrachten, klik hier.