Razendsnel, multi-inzetbaar, krachtige accu, Android-apps, HD-camera, automatische updates en een 360º roterend touchscreen. De nieuwe Prowise Chromebook EduLine-serie laat zich niet in één voordeel vangen. De twee modellen EduLine en EduLine 360 zijn speciaal ontwikkeld voor het onderwijs.

Chromebooks, en andere personal devices, zijn niet meer weg te denken uit het moderne klaslokaal. Het geeft leerkracht en leerling de mogelijkheid om op een interactieve manier kennis te delen, samen te werken en te leren.

Snelle start van de schooldag

De twee nieuwe Prowise Chromebooks uit de EduLine-serie zijn meer dan ooit afgestemd op de behoeften van het onderwijs. Aan het begin van de schooldag klappen leerlingen de Chromebooks open en kunnen ze door de razendsnelle opstart binnen enkele seconden aan de slag. Leerlingen loggen met hun eigen gegevens in en hebben direct toegang tot documenten omdat de Chromebook in de cloud werkt.

Levensduur gegarandeerd

Ook na een dag intensief gebruik gaat er qua snelheid en gebruiksgemak niets verloren. Door de krachtige accu kunnen de Chromebooks, ook na continue belasting, eenvoudig de hele schooldag zonder stroom. Het robuuste karakter van de materialen garandeert een lange levensduur, hoe enthousiast leerlingen er ook mee omgaan. Updates worden automatisch uitgevoerd, waardoor je altijd de meest recente software gebruikt, die bestand is tegen virussen.

Roterend touchscreen

De EduLine 360 is voorzien van een 360º roterend touchscreen en past zich aan iedere leersituatie aan. In de laptop-stand kunnen leerlingen het device gebruiken om werkstukken samen te stellen of opdrachten te maken. De tablet-stand leent zich perfect voor het spelen van educatieve games in bijvoorbeeld Presenter of het lezen van lange teksten. De HD-camera levert een uitstekende beeldkwaliteit en opent een wereld aan mogelijkheden voor in het klaslokaal.