Sherpa heeft voor haar locatie in Hilversum een vacature voor een Adviseur Leren & Ontwikkelen met scherpe blik en projectmatige aanpak voor 32 uur per week.

Elkaar verder brengen door kleine stapjes te zetten. Van elkaar leren door openheid en zelfvertrouwen te ontwikkelen. Kan jij hier een rol in vervullen? Kom dan met ons in contact en we vertellen je er alles over!

Sherpa ondersteunt mensen met een beperking op het gebied van wonen, werken, leren & ontwikkelen en vrije tijd. Zodat een ieder zelf kan bepalen wat prettig of belangrijk is in zijn leven. Waardoor deelnemen aan de samenleving mogelijk wordt en je zo een stapje verder komt. Wij doen dat samen met cliënten, hun familie en vrienden. Met aandacht en waardering voor het unieke in ieder mens.

Bij Sherpa waarderen wij ieder mens zoals die is: jezelf zijn vinden wij al goed genoeg! Wij kijken met open blik naar wat mogelijk is voor jou en cliënten.

Die openheid zien wij ook graag terug in nieuwe collega’s. Kies je voor Sherpa, dan kies je voor een betrokken organisatie waar veel te ontwikkelen is. Die ruimte krijg je bij Sherpa en pak je ook zelf op, waar het maar kan!

Wat ga jij doen als Adviseur Leren & Ontwikkelen?

In het team Leren & Ontwikkelen werken adviseurs en coördinatoren beroepsopleiding die met vraag gestuurd opleiden van medewerkers, van meerwaarde  willen zijn voor een goed leven van de cliënt. Sherpa is volop aan het innoveren en nieuwe plannen aan het maken om het teamleren een nieuw élan te geven.  Hiervoor trekt Sherpa graag een adviseur aan die teams ondersteunt in hun gezamenlijke ontwikkeling. Iemand met een analytische blik die recht doet aan ieders leervoorkeur. En daarmee nèt even verder komt dan wat er al is bereikt.

Vanuit het perspectief van de teams kan jij invulling geven aan de ontwikkelingsvraag. De combinatie van specialistische kennis, een projectmatige aanpak en een scherp luisterend oor, levert jou meestal een goed resultaat op. Goed kunnen omgaan met verschillende leervoorkeuren, kunnen monitoren van leerprocessen en complexe werksituaties is jou op het lijf geschreven. Je hebt een gevoel voor de dynamische context waarbinnen Sherpa werkt en actuele opleidingskundige expertise.

Concreet zijn jouw taken:

 • monitoren van leerprocessen van leerlingen en stagiairs in samenwerking met jouw collega’s coördinatoren beroepsopleiding;
 • adviseren over teamleren en leerklimaat aan managers en medewerkers;
 • innovatie van leerprogramma’s en – activiteiten en evaluatie van leeractiviteiten;
 • bijdrage leveren aan erkenningen van leertrajecten;
 • ontwerpen van passende leertrajecten voor complexe werksituaties.

Wat vragen wij

 • een afgeronde hbo opleiding Opleidingskunde/Learning & Development;
 • minimaal 1 en maximaal 3 jaar werkervaring in een opleidingsomgeving binnen een organisatie;
 • ervaring hebben met het situationeel teamleren van professionals;
 • qua persoonlijkheid breng je een projectmatige aanpak mee, een analytische blik en weet je mensen in beweging te krijgen met jouw aanpak.

Wat biedt Sherpa jou?

Sherpa biedt een jaarcontract van 32 uur per week, met zicht op een vast dienstverband als het van beide kanten klikt. De functie zien wij als een startersfunctie waarin je door kan groeien, ook als het om salaris gaat. Het salaris is ingeschaald in FWG 50  (maximaal € 3.624,00 ) conform de cao Gehandicaptenzorg per juni 2020.  De standplaats is Baarn.

Arbeidsextra’s die wij bieden bovenop het in de vacature genoemde salaris:

 • De cao Gehandicaptenzorg kent een fulltime werkweek van 36 uur.
 • Sherpa heeft een eigen online Leerplein waar je volop gratis kunt bijscholen voor competenties die bij jouw functie horen.
 • Ook kan je buiten werktijd, gratis gebruik maken van ondersteunende trainingen die worden aangeboden via ‘Good Habitz’.
 • Er is een vakantietoeslag van 8,0% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Naast het wettelijk geregelde vakantieverlof (144 uur naar rato van je dienstverband) ontvang je een eigen extra verlof budget (PBL-uren) van 57 uur (bij een fulltime werkweek)
 • Sherpa maakt ook gebruik van de faciliteiten via FiscFree: fiscale korting bij aanschaf van een smartphone en/of laptop, kortingsvouchers voor Bol.com en Coolblue; korting op een sportabonnement, een fiscaal aantrekkelijk fietsplan, weekendjes weg etc.
 • Sherpa organiseert ieder jaar een populair en sfeervol Kerstpakkettenfeest waarbij je van harte welkom bent!

Informatie

Meer informatie nodig? Bel van maandag t/m donderdag met Marieke Linnebank, teamleider Leren & Ontwikkelen, via 06.8300 1418. Je kunt je vraag ook mailen naar info@werkenbijsherpa.nl. Dan bellen wij jou met het antwoord.

Solliciteren op de functie van Adviseur Leren & Ontwikkelen

Je kunt reageren tot en met zondag 7 juni 2020 via onze sollicitatiepagina. Bij een adequaat cv nodigen wij je uit voor een eerste gesprek, dat gepland staat voor maandag 15 juni 2020.

Aan de selectieprocedure is een online assessment met een terugkoppelgesprek verbonden. Daarna volgt een tweede gesprek met collega’s uit het team en een arbeidsvoorwaardengesprek.

Sherpa streeft naar een indiensttreding per 1 augustus 2020 of eerder als dit mogelijk is.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.