Bij de Christelijke Hogeschool Ede zijn we op zoek naar een Docent ICT met focus op Business & IT om ons team te komen versterken.

Docent ICT met focus op Business & IT
Ede, 24 – 32 uur per week

Wil jij graag jouw kennis en ervaring in de wereld van ICT overbrengen op de nieuwe generatie en wil je hen begeleiden en coachen naar een mooie plek in de maatschappij als ICT’er? Dan komen wij graag met je in contact!

Wat ga je doen?
Als Docent ICT ondersteun jij onze studenten om op een professionele manier te kijken naar zowel de zakelijke als procesmatige kant van digitale transformaties binnen organisaties. Je leert de studenten om te onderzoeken wat ICT kan betekenen voor de verbetering van de business (klant-interactie, interne operaties, businessmodellen) en hoe je hier draagvlak voor creëert. Dit doe je niet alleen vanuit theorie maar juist ook door eigen praktijkvoorbeelden en de praktijkervaring van de student te betrekken. Je draait mee in praktijkprojecten van de studenten en bent beschikbaar voor inhoudelijke ondersteuning waarbij je het leerproces van de student als uitgangspunt houdt. Mocht het bij je ervaring passen, dan zetten we je ook graag in bij andere modules in de opleiding, met name gericht op software development.

Hoe ziet de opleiding eruit?
Je komt te werken in een dynamisch en professioneel team van vijftien docenten en ondersteuners, waarbij veel aandacht wordt besteed aan de menselijke factor. De opleiding ICT bestaat uit drie leerlijnen: development, Interaction design en Business IT. We besteden veel tijd aan de onderlinge samenwerking, zowel professioneel als menselijk. In het team werken ICT-professionals, business mensen, onderwijskundigen, relatiemanagers en onderwijsondersteuners op een enthousiaste manier samen om een mooie opleiding te realiseren. Meer informatie over de opleiding kun je hier vinden.

Wat neem jij mee?
Jij bent mensgericht en in staat om mens, ICT en business aan elkaar te verbinden. Als docent kan je goed schakelen en heb je plezier in het begeleiden van leerprocessen van jongeren. Tot slot beschik je over onderstaande kwalificaties:

 • Een afgeronde master (of een hbo-opleiding en bereid een hbo-/wo-master binnen drie jaar te behalen) in de richting van bijvoorbeeld (technische) bedrijfskunde; business & IT alignment, management & organisatie of een IT-opleiding met ervaring in de business.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met verandermanagement rondom digitalisering en weet deze kennis over te brengen op onze studenten.
 • Je bent in staat om theorie en praktijk te verbinden en te koppelen aan het leerproces van de studenten.
 • Je hebt ervaring in coaching, training, presentatie en begeleiding van sessies.
 • Je hebt visie op het vak en wilt mee ontwikkelen aan de kwaliteit van ons onderwijs.
 • Jij wilt vanuit je christelijke identiteit op een positieve manier handen en voeten geven aan de missie en visie van onze hogeschool.

Wat bieden wij?
De CHE is een organisatie waar je je volop kunt ontwikkelen en wisselende rollen kunt vervullen. Daarvoor krijg je, wanneer nodig, van ons passende scholing want docentschap is een vak apart! Verder heeft de CHE goede arbeidsvoorwaarden zoals:

 • Een vakantietoeslag van 8%.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,3 %.
 • Jaarcontract met de intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
 • Goede studie- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Een salaris afhankelijk van kennis en ervaring van maximaal €5.026,85 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (op basis van schaal 11 van de hbo cao).

Vind je de vacature interessant maar sluit deze salarisindicatie niet aan op je verwachting, neem dan contact op met René Janssen (HR-adviseur) via rrjanssen@che.nl (0318-696300).

Collega’s aan het woord
Henk Langerak is Hoofd huisvesting en beheer en vertelt graag over zijn motivatie om bij de CHE te werken. Bekijk de video van Henk hieronder. Klik hier voor de verhalen van andere collega’s.

Henk Langerak – Hoofd Huisvesting en Beheer
“Werken bij de CHE is werken met een grote diversiteit aan mensen. Een omgeving waar mensen er echt toe doen en gezien, gehoord en worden. Dat maakt het voor mij aantrekkelijk om in bij de Hogeschool te werken.”

Wie zijn wij?
De CHE is een christelijke hogeschool, iets waar we trots op zijn. De organisatie gaat met de tijd mee, maar de basis blijft – ook na ruim 60 jaar – hetzelfde: de Bijbel, Gods Woord. We geloven dat God op een liefdevolle manier bij ieders leven en de samenleving betrokken is en dat er door Jezus Christus verzoening en hoop is voor de wereld. De CHE wil een goede en aantrekkelijke werkgever zijn waar de medewerkers zich thuis voelen, zich kunnen ontwikkelen en van elkaar leren. Wij verwachten van medewerkers dat zij bewust kiezen voor integratie van christelijke levensovertuiging in het professioneel handelen.

Heb je interesse?
Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan via het sollicitatieformulier en upload je cv en motivatiebrief. Er staan gesprekken gepland op maandag 11 april 2022, het is prettig als je hier alvast rekening mee kunt houden in je agenda.

In jouw motivatie lezen we ook graag hoe jij jouw christelijke identiteit tot uiting wilt laten komen in het werken binnen de Christelijke Hogeschool Ede.

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je terecht bij Marjet Visscher (Leidinggevende Opleiding ICT) via mvisscher@che.nl of 0318-696300 of bij René Janssen (HR-adviseur) via rrjanssen@che.nl.
Schroom niet om contact op te nemen als je eerst vrijblijvend een (digitale) kop koffie wilt drinken of meer informatie wilt!

Geïnspireerd door haar christelijke identiteit, hanteert de CHE een gelijke kansenbeleid en zet zich in voor diversiteit binnen de hogeschool. Gekwalificeerde vrouwen en mannen, ongeacht nationaliteit, culturele achtergrond, geaardheid of beperking zijn van harte welkom om te solliciteren.

Bekijk de vacature en solliciteer hier

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.