Heb jij een vernieuwende visie op het digitale leren van morgen?

Reageer dan op de fulltime vacature van Specialist Digitale Vakbekwaamheid

Wie zoeken we?

De brandweer en vakbekwaamheid zijn (landelijk) sterk in ontwikkeling. Traditionele werkmethoden en onderwijsactiviteiten veranderen of worden aangevuld, gedigitaliseerd en vernieuwd. De Specialist Digitale Vakbekwaamheid fungeert als aanjager, verbinder, inspirator en bruggenbouwer als het gaat om blended learning en digitale

vakbekwaamheid bij opleidingen, oefeningen en trainingen. Je maakt deel uit van het team Vakbekwaamheid en werkt samen met medewerkers van binnen en buiten het team, zowel uit Gooi en Vechtstreek als uit Flevoland.

Wie zijn wij?

Brandweer Gooi en Vechtstreek is een dynamische organisatie met een informele werksfeer. We maken onderdeel uit van de Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek waarin we intensief samenwerken met  de Veiligheidsregio Flevoland, de geneeskundige hulpverleningsorganisatie in de regio (GHOR), de politie, het Openbaar Ministerie en gemeenten. Bij Brandweer Gooi en Vechtstreek werken – als vrijwilliger en als beroeps – ruim vijfhonderd mensen en het korps omvat dertien brandweerposten in zeven gemeenten.

Wie ben jij?

Wij zoeken een stevige persoonlijkheid die als vakmens samen met het team zorgt voor een doorontwikkeling van vakbekwaamheid. Je hebt kennis van en/of ervaring met relevante ICT en digitale didactische trends als E-leren, virtueel leren, webinars, RED SUIT, Apps, ADMS/XVR, serious games, toepassing van films- en animaties en instructie op-afstand en kunt deze vertalen naar de praktijk. Je bent een flexibele en goede organisator die gemakkelijk communiceert met verschillende doelgroepen en projecten van A tot Z tot resultaat brengt.

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en minimaal drie jaar relevante ervaring. Je hebt ervaring met en vakinhoudelijke kennis van het repressieve werkveld en inzicht in de repressieve context. Je bent bij voorkeur repressief inzetbaar.

Wat ga jij doen als Specialist Digitale Vakbekwaamheid?

Je inspireert, adviseert en ondersteunt bij het integreren van blended learning in de ontwikkeling en implementatie van opleidingen, oefeningen en trainingen. Je verricht functioneel beheertaken voor de digitale leeromgeving (ELO) en ondersteunt (key-)users bij het gebruik ervan. Je richt je op docenten, instructeurs en oefenstaf en werkt nauw samen met de contentbeheerder, kennis- en innovatieregisseur, vakspecialist en onderwijskundige. Je volgt (landelijke) ontwikkelingen rond digitale vakbekwaamheid.

Wat biedt Brandweer Gooi en Vechtstreek jou?

Afhankelijk van je opleiding en ervaring bieden we een salaris in schaal 9 (maximaal € 4.048,- bruto per maand), op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je 17,45% van je brutosalaris in de vorm van een Individueel Keuze Budget (IKB). Dit IKB kun je naar eigen inzicht inzetten voor bijvoorbeeld extra vrije tijd of geld. Verder kennen wij o.a. een reiskostenvergoeding woonwerkverkeer van 100% bij reizen per openbaar vervoer. We werken door COVID19 nu veelal thuis, maar ook in de toekomst blijft dit bespreekbaar. Wij bieden een tijdelijke aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Je hoofdstandplaats is Naarden.

Solliciteren op de functie van Specialist Digitale Vakbekwaamheid

Stuur je motivatie en CV voor 1 juni 2021 via onze sollicitatiepagina. We werven in- en extern. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten de voorkeur.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de functie: Jeroen van Opstal, Hoofd Vakbekwaamheid, 06 – 22 52 95 49 jeroen.vanopstal@brandweergooivecht.nl.

Voor meer vragen over de procedure: Thijs Jan Janssen, O&HR adviseur,

06 – 30 73 64 80 thijs-jan.janssen@brandweergooivecht.nl.

Procedure

Gesprekken vinden plaats op 23 juni 2021. Een assessment kan deel uitmaken van het selectieproces.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.