Snappet blijft in beweging om leerlingen nog meer uit te dagen zich optimaal te ontwikkelen. Dit schooljaar is de Snappet leerlingomgeving vernieuwd. Leerlingen zien nu in één oogopslag met welke leerdoelen ze nog moeten oefenen, wat ze al onder de knie hebben en waarvoor ze hulp moeten vragen. Leerkrachten reageren enthousiast op deze vernieuwing: het eigenaarschap van de leerlingen wordt hiermee nog meer bevorderd. Iets dat weer leidt tot hogere leerresultaten.

 

Extra motiverend

De ruim 25.000 leerkrachten die dagelijks met Snappet lesgeven zijn vooral te spreken over het inzicht dat Snappet een leerling geeft. Het platform stuurt de leerlingen om de voor hen juiste keuze te maken. Daarnaast is het motiverend voor een leerling om te zien naar welk doel hij toe moet werken. Dit is een extra trigger voor de leerling om goed te werken.

 

Tijdwinst, meer inzicht en hogere leerresultaten

Snappet is hét digitale, adaptieve onderwijsplatform voor het primair en voortgezet onderwijs. Eén op de drie basisscholen in Nederland verwerkt inmiddels een deel van de lesstof via Snappet: een totaaloplossing van content voor 9 vakken, software en hardware.

 

Leerkrachten die met Snappet werken, ervaren tijdwinst door minder nakijkwerk en administratie. Snappet biedt hen via een makkelijk te bedienen dashboard, meer inzicht & overzicht. Dit in combinatie met Snappets adaptieve lesstof, zorgt voor hogere leerresultaten voor iedere leerling.

 

Meer weten? Ga naar www.snappet.org en plan een afspraak in of vraag informatie aan.

Klik hier en kijk de video over ons!