Afgelopen jaar is een nieuwe spreekbeurten website gelanceerd, genaamd AlleSpreekbeurten.nl. De website richt zich op basisschool scholieren uit groep 5, 6, 7 en 8. Op de educatieve website worden unieke spreekbeurten geplaatst die niet door kinderen zijn geschreven.

Afgelopen jaar is een nieuwe spreekbeurten website gelanceerd, genaamd AlleSpreekbeurten.nl. De website richt zich op basisschool scholieren uit groep 5, 6, 7 en 8. Op de educatieve website worden unieke spreekbeurten geplaatst die niet door kinderen zijn geschreven. Dit is bij vergelijkbare websites meestal wel het geval en daarmee weet dit platform zich te onderscheiden. 

Om de kwaliteit te waarborgen werkt de website samen met een bevriende basisschool docente. Iemand met ervaring die weet wat belangrijk is voor de doelgroep. Zodoende zijn er naast populaire spreekbeurten, ook een hoop tips en artikelen te vinden. De website heeft als doelstelling om de meest kwalitatieve spreekbeurten website van Nederland en Vlaanderen te worden. Om dit te realiseren publiceert de website iedere week een nieuwe spreekbeurt, artikel of nieuwsbericht.