De winnaars van de

De winnaars van de wedstrijd ThinkIdee 2009 zijn bekend. Voor deze wedstrijd vroegen initiatiefnemers Oracle en Vives aan scholen om met originele, inspirerende en verrassende suggesties te komen die binnen de online projectomgeving ThinkQuest Projects konden worden uitgevoerd. De jury bestond uit medewerkers van Oracle en Vives, aangevuld met enkele deskundigen uit de onderwijswereld.

Hoofdprijs
De hoofdprijs, een SMART board beschikbaar gesteld door SMART Technologies, is gewonnen door Ingrid Luyendijk, Basisschool De Rank. De inzending van Ingrid toont aan dat je ThinkQuest Projects op een ludieke manier kunt inzetten en gemakkelijk contact kunt leggen met leerlingen uit de hele wereld.

Tweede prijs

De tweede prijs, een beamer beschikbaar gesteld door Schreiner Projectie, gaat naar Evelien van der Bok, Helcherseeschool. Met haar project wil Evelien van haar leerlingen wereldburgers maken. Zij streeft ernaar om al haar leerlingen parate, geografische kennis te laten vergaren.

Derde prijs
De derde prijs, een digitale camera beschikbaar gesteld door Oracle, is voor Lieneke Boeije, Christelijke Scholengemeenschap Walcheren. Haar project is voor leerlingen een kennismaking met goede doelen.

Interesse in ThinkQuest Projects? Surf dan naar www.thinkquest.org/nl en meld uw school aan via de knop “Inschrijven”.