Zojuist is het complete workshop programma voor IPON 2016 bekend gemaakt. Het programma bevat meer dan 100 innovatieve workshops en presentaties verdeeld over 11 theaters, die je niet mag missen.

Zojuist is het complete workshop programma voor IPON 2016 bekend gemaakt. Het programma bevat meer dan 100 innovatieve workshops en presentaties verdeeld over 11 theaters, die je niet mag missen. Er komen veel diverse onderwerpen aan bod, die allemaal te maken hebben met onderwijsinnovatie en ict. Naast mediawijsheid, (digitale) leermiddelen, tablets in de klas en programmeren komen er nog veel meer onderwerpen langs. Kies dus ook de workshops van jouw keuze uit via onderstaande links. 

Klik hier om het programmaschema voor woensdag 3 februari te bekijken

Het programma voor donderdag 4 februari vind je hier

Werk aan je eigen professionalisering

IPON is aangemeld en gevalideerd door Register Leraar. Dit betekent dat u met een bezoek aan het congresprogramma van de IPON  formeel werkt aan uw professionalisering. Het staat voor een studiebelasting van 6 uur en het geeft aan dat de kwaliteit van het programma voldoet aan de eisen van het register. Tijdens het bezoek aan de IPON kunt bij de informatiebalie uw certificaat afhalen.

IPON 2016: Gepersonaliseerd Leren

Op woensdag 3 en donderdag 4 februari 2016 vindt voor de achtste keer de IPON plaats in de Jaarbeurs Utrecht. IPON is al vele jaren dé informatie- en inspiratiebron voor iedereen, die bij het onderwijs betrokken is en bij de les wil blijven op gebied van onderwijsinnovatie, ICT-toepassingen en ICT-diensten. IPON 2016 zit weer boordevol nieuwe en innovatieve initiatieven op het gebied van onderwijsinnovatie & ICT. Thema van deze editie: gepersonaliseerd leren! Registreren voor IPON 2016 is gratis op www.ipon.nl