In oktober vinden er in het gehele land gratis kennismakingsworkshops plaats over de Bizzkidz en Bizzgames ondernemingssimulaties. In de workshops maken docenten kennis met het gebruik van deze educatieve simulaties in het lesprogramma en worden praktische zaken zoals studielasturen en leerlingenbegeleiding besproken. Uiteraard spelen de docenten zelf ook een aantal ronden. Inschrijven kan

In oktober vinden er in het gehele land gratis kennismakingsworkshops plaats over de Bizzkidz en Bizzgames ondernemingssimulaties. In de workshops maken docenten kennis met het gebruik van deze educatieve simulaties in het lesprogramma en worden praktische zaken zoals studielasturen en leerlingenbegeleiding besproken. Uiteraard spelen de docenten zelf ook een aantal ronden. Inschrijven kan via www.bizzkidz.nl of www.bizzgames.nl.

De simulaties worden al voor meer dan 10.000 leerlingen ingezet als praktische opdracht, project en voor Leren Ondernemen in het VO en MBO. Dit kan op de volgende twee manieren:

1. De landelijke Bizzkidz Management Competitie die loopt van januari t/m maart, met een spannende finaledag in april waar de beste teams prachtige prijzen kunnen winnen.

2. De flexibel inzetbare Bizzgames waarmee de docent een eigen schoolcompetitie opzet.
Er is ook een Engelstalige Trading Partners voor tweetalig en vakoverstijgend onderwijs.